Loading...

Skolemad har aldrig været nemmere

Skolemad.nu har vi med stolthed drevet siden 2012 hvor vi startede med en enkelt skole og madleverandør, til i dag hvor vi hjælper med at skabe en god madordning på over 150 skoler i samarbejde med over 30 madleverandører. Skolemad.nu gør det nemt, hurtigt og billigt at give en spændende madpakke til dine børn.

Projektet

Giv en spændende madpakke til dine børn – nemt og billigt

Vi bestræber os på at blive skolernes foretrukne skolemadsordning igennem brugervenlighed, fornuftige priser, branding der appellere til eleverne og et netværk af lokale madleverandør der brænder for at lave friske og lækre madpakker eleverne elsker at spise.

Genvejen til

Den gode og nemme madpakke for enhver forældre

Vi arbejder på at gøre oplevelsen med skolemad så god som mulig, så bestillingen skal foregå nemt og hurtigt, udlevering af maden skal ske korrekt og maden skal være i orden. Dertil har vi bl.a. termotasker der holder maden kølig og med en tydelig oversigt over hvem i klassen der skal have mad.

Jo flere jo bedre

Bredt samarbejde med mange skoler

Vi ønsker et bredt samarbejde med alle typer skoler. Skolemad.nu giver elever og forældre mulighed for at løse den evige udfordring, der er ved at smøre gode madpakker, som eleverne har lyst til at spise.

Lige til skolegården

Lokale leverandører

Vi tillægger lokale madleverandører stor værdi. Dette indebærer derfor også, at maden som udgangspunkt er frisklavet i det lokale køkken.

Udvalget varierer på fra skoler til skole men der stiles efter at tilbyde et bredt sortiment med mulighed for at bestille mad der er sundt og er nærende. Udvalget skal tilpasses både store og små, og bestå af flere forskellige madpakker og diverse tilbehør og mellemmåltider mm.

Leverandøren aftaler sit udvalg og priser i samråd med skolen, ud fra de overordnede værdier.

  • Nemt og brugervenligt system (Max. 3-5 min. dagligt)
  • Effektiviserer produktionen af madpakker

  • Lav økonomisk omkostning for madleverandøren

  • Mulighed for at levere skolemad til en eller flere lokale skoler i nærområdet

  • Nem administration af madvarer til bestillingsmenuen

“Undertegnede og vores ældste søn er glade og tilfredse brugere af skolemad.nu. Jeres foretagende er et godt initiativ og I har meget at være stolte af.”

Birgitte, Silkeborg

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Send os en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi sidder også klar ved telefonen på 71 99 88 81.